Asociație

„Asociatia de sprijin Bavaria-Romania pentru Asistenta Sociala in Romania e.V.“ are sediul la München, fiind inregistrata la Registrul Asociatiilor.

Conform statutului, scopul asociatiei il reprezinta sustinerea si promovarea unitatilor sociale si medicale din Romania, care se ocupa de asistenta, ingrijirea si sprijinirea copiilor, tinerilor si adultilor, in special a celor cu handicap fizic sau psihic, precum si de sprijinirea femeilor insarcinate si a familiilor monoparentale in nevoi.

Scopul declarat in statut se realizeaza prin acordarea de sprijin financiar institutiilor sociale si medicale din Romania, prin efectuarea de pregatiri si perfectionari in domeniul social si medical, inclusiv prin infiintarea unor institutii corespunzatoare in Romania. De asemenea prin colaborarea cu ONG-uri si institutii de stat din Bavaria, Germania si Romania pentru indeplinirea scopurilor mentionate mai sus.

Pe langa sprijin financiar pot fi oferite donatii in bunuri de orice fel, activitati personale si servicii. Acestea sunt sustinute cu ajutorul cotizatiilor si donatiilor membrilor asociatiei, prin colecte si solicitari de donatii precum si prin alocarea de fonduri.

Adresa de contact

Förderverein Bavaria-Romania für Soziale Assistenz in Rumänien e.V.
Nymphenburger Str. 19, 80335 München
Tel: +49 (89) 41 92 98 90
Fax: +49 (89) 98 29 06 52
E-Mail: mail@bavaria-romania.de

Donatii

Va rugam sa ne sprijiniti!
Cont bancar: IBAN DE09 7015 0000 0000 0330 84
BIC SSKMDEMMXXX
deschis la Stadtsparkasse München

Pentru orice donatie obtinuta se emite o chitanta care poate fi depusa cu declaratia de impozit anual. Va rugam sa completati adresa Dumneavoastra pe oridnul de plata, pentru a va putea remite chitanta de incasare. Suntem o organizatie caritabila non profit recunoscuta de catre Administratia Financiara München.

Membrii asociatiei sunt sustinatori entuziasti care se bucura de sustinatori noi. Orice ajutor cat de mic este binevenit si ne ajuta sa ne indeplinim dezideratele.
Donatiile materiale si banesti sunt folosite 100 % in scopul mentionat, asociatia nu are cheltuieli administrative pentru ca toate proiectele sunt sustinute onorific.